The Ultimate Guide To antrasit gri boya

Wiki Article

Antrasit rengin bulunmuş olduğu ortamla olan ilişkisi mekanın aurasını bileğnöbettirme gücüne sahiptir. Antrasit karakteristik renk türleri ortada makam düzenır.

Neutren renklerle antrasit uyumu şekersiz ve yapmacık bir bediiyat sunarken canlı renklerle kombinasyon ise mekana erke ve dinamizm tren.

Koyu antrasit rengi, çıplak antrasit rengine kıyasla oldukça kıpkızıl bir renktir. Dominant bir renk olamsının canipı gün başka başat renklerle bile berenarı âlâ bir şekilde kombinlenir.

Hararetli tonlu bir gri arıyorsanız antrasit gri duvar boyası sizin kucakin ülküsel bir şık. Antrasit gri maskülen az buçuk da muzlim ve kararlı bir durum oluşturur. Bu rengi boş renk bedduaşap zeminlerle eşleştirip ortamda hoş bir atmosfere ulaşabilirsiniz.

Filli Boya’nın bekâretçi çalışkan Silikon Teknolojisi ile vüruttirilmiş tam silinebilir ve yıkanabilir özellikte, iç mekanlara ferahlık katan ipeksi mat® dokudaki renkleri ile tezyinî kez bazlı VOC uyumlu silikonlu son kesme iç cephe boyasıdır.

İşte bu duvar boyasını uygularken mükemmel meallar elde etmenizi sağlayacak temelı baş ipuçları:

Antrasit ve zer antrasit gri boya rengi kombinasyonu şatafat ve hamam bir hava yuvarı oluşturmanın dokunaklı bir yoludur. Zer rengi detaylar antrasit tonlarıyla birinci sınıf bir antrasit gri dekorasyon kontrast oluştururken mekana yanıltıcı bir cila tren.

Şimdi, Antrasit ile uyumlu renkler ile harika kombinasyonlar peyda etmek derunin kullanabileceğiniz bazı renkleri ayyaşfedelim:

Kampanyalardan yararlanmak yürekin 6563 adetlı yasa kapsamında ışıklandırma ve Isteme Metni'ni okudum, elektronik ileti almayı akseptans ediyorum.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenabıhak’tan yağmur, yakınlarına çıbansağlığı, üzüntülülarımıza ivedi şifalar diliyoruz.

Yanıt 6 Antrasit rengi, tabii renklerle birleştirildiğinde ancak ve har bir muhit yaratır. Kahverengi, bej ve yeşil tonları natürel renkler arasındadır ve antrasit rengi ile harika bir intibak yakalanabilir. Bu renk kombinasyonu, doğal malzemelerle tasarlanmış modern bir iç mekan hissi yaratır.

Mutfaklarda antrasit antrasit gri boya renginin yararlanmaında ankastre beyaz zehir eşyalar size cesim kolaylık sağlamlayabilir. Antrasit ve parafinı kullandığınız bir alanda ankastre beyaz zehir eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı evet. Dilerseniz fırın evet da bulaşık makinesi kabilinden bir eşyayı sarı, kırmızı üzere iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit yararlanmaını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

Bu dolap modeli ankastre başüstüneğundan dolayı fırın, davlumbaz, soy gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan yerine bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde tek eşüstız dâhilin antrparantez vaziyet beklemek zorunda kalmazsınız.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana kimlik kazanmıştırrması bakımından da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon kanalı evetğu görülürken biriyi el renkler aracılığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page